Най-популярното в Twitter за 2013 година

  • 29 ноември 2013 13:54

  • 1265
  • 0
Най-популярното в Twitter за 2013 година
©

От 2006 година насам 554 милиона души са открили магията на съобщенията в 140 символа. Twitter е мястото, където научаваме новините, забавляваме се с остроумия и от време на време пускаме суетна снимка тип selfie.

Това е и мястото, където можем да общуваме със звездите. Известните личности имат милиони последователи и често отговарят на туитове на обикновени хора. Дори Папата и Обама са в Twitter. Някои звезди ползват акаунта си само за реклама и промоция на новите си начинания, други обаче споделят там свои лични впечатления и снимки на семействата си, за радост на почитателите си.

Вижте кои звезди имат най-много последователи в Twitter в момента, както и кои са техните най-популярни туитове за годината:

10. Аштън Кътчър - @aplusk : 15.2 милиона последователи

Освен драмата покрай развода с Деми Мур и връзката с Мила Кунис, акаунтът на Кътчър стана популярен и с войната между актьора и Walmart. Покрай новината за ниските доходи на служителите във веригата, Кътчър пусна туит, в който попита Walmart дали печалбата им е толкова важна, че да не могат да плащат на служителите си поне колкото да са над прага на бедността. Това стана най-популярният му туит за годината:

9. Ким Карадшиян - @KimKardashian : 18.8 милиона последователи

Тази година тя стана майка, което бе процес добре проследен в интернет. Ким пускаше снимки на фигурата си след раждането, което предизвика истински фурор в мрежата. Тази снимка е най-популярният й пост в мрежата за годината:

8. Опра Уинфри, @oprah : 22.3 млн. последователи

Тази година Опра използва Twitter на няколко пъти, като отправи обвинения в расизъм. Първо тя обяви, че оправдаването на Джордж Цимерман - мъж, който застреля чернокож младеж на улицата, защото му изглеждал подозрителен и бе оправдан от съда, е расистко. След това тя сподели и една забавна случка от Цюрих – продавачка в магазин не разпознала Опра и отказала да й покаже скъпа чанта, намеквайки, че цената е твърде висока за нея. Това е най-популярната й публикация за 2013 година:


Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1265 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини