Влюбени се сгодиха, след като си размениха пола

  • 27 ноември 2013 08:42

  • 3687
  • 2
Влюбени се сгодиха, след като си размениха пола
©

Влюбените Марк Къмингс и Джесика Одонъл цял живот е трябвало да търпят подигравки и дискриминация само заради своята сексуалност. Марк в миналото е бил момичето Марица, докато Джесика е била момчето Шон.

Двамата обаче по никакъв начин не могли да се скрият от истинското си аз, заточени в своите тела и неспособни да изразят истинската си същност. Джесика дори се е опитала да се самоубие като тийнейджър, след като семейството й се отрекло от нея, когато тя най-накрая им признала своята тайна. Марк на свой ред е бил изправен пред фанатизъм и страшни предразсъдъци през целите си младини.

Преди две години обаче слънцето изгрява и на тяхната улица. Двамата се срещат и се влюбват от пръв поглед, забравяйки за всичките си несгоди и проблеми до момента. „Цялата тази болка, която сме преживели, вероятно, е наградата за страданията ни. В лицето на Джесика аз открих истинската любов за първи път в живота си. Точно като на филм“, споделя щастливият Марк.

По-рано тази година Марк, който „се е прехвърлил“ през 2003 г., е дал на Джесика необходимия кураж, за да си отстрани тестисите. Сега двамата са сгодени и казват, че любовта им е силна. Планират да сключат брак през идната година. „Години наред мислех, че съм гей. Но сега знам, коя съм, а Марк ме допълва. Нашата връзка е тази, за която хората мечтаят. Първата ни целувка бе вълшебна“, разкрива Джесика.

Двойката живее в Уилтън Мейнърс в американския щат Флорида и има собствено радиошоу, посветено на хората в тяхната ситуация. „Тя е изживяла същото пътуване като мен и разбира болката и страданията на транссексуалните. Не смятам, че да си транссексуален е проклятие. Искам да накарам другите транссексуални да се чувстват комфортно в кожата си“, казва Марк, който освен радио водещ е терапевт и бодибилдър.

„Първият път, когато видях Марк, той беше много сладък, но дори и не ми хрумна, че той е роден момиче. Когато ми каза, предизвика сериозно интереса ми“, спомня си Джесика. 48-годишният Марк на свой ред признава, че е бил девствен преди да срещне Джесика. „Моментът, в който изгубих девствеността си благодарение на Джесика бе невероятно специален. Никога няма да го забравя“, добавя той.

 

Последвайте канала на

Борислава Борисова
3687 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Неразбрал

2014.12.30 | 04:14

2
Абе тя е като той, а той е като тя...На Марк като му са махнали тестисите, той е жената в леглото, а тя е мъжът, обаче си има и гърди....Въобще побъркана работа. Не ми е ясно. Искам да ги гледам когато се сношават, може пък и да схвана....

2014.12.30 | 04:14

1
Ето вижте! Чист пример, колко са болни обратните, и колко са про тивни!

Добави коментар

Водещи новини