Синът на Вальо Топлото ще става манекен

  • 17 август 2011 21:17

  • 2684
  • 3
Синът на Вальо Топлото ще става манекен
© Булфото
Първородното дете на Вальо Топлото–Валентин е нахъсан да пробие на световния моден подиум, пише в. "България днес".
 
Момчето кандидатства в престижни агенции за манекени в Италия.

Младият Валентин от няколко години учи във влиятелния частен университет “Букони” на Ботуша. Там софиянецът е записал специалност “Икономика и менинджмънт”.

Образованието за една година струва около 9000 евро. Пред близки състуденти наследникът споделял, че разчита повече на майка си да плаща “солената” такса. Предишната жена на Топлото върти успешен бизнес в областта на туризма. След развода тя си връща моминското име –Пигулева.

Момчето вече е платило на професионален фотограф да му направи стилизирана модна фотосесия. “Нищо чудно да има късмет и да пробие”, казват приятелите му и споделят, че винаги му хрумват шантави идеи.

Младокът е копие на баща си по външен вид. За да стане прочут манекен той отделял доста време за тренировки във фитнеса. Наследникът си падал и по футбола и не пропускал да порита топка с приятели в Милано.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2684 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2011.08.18 | 13:44

3
Ооо, милият той. Защо не дойде да учи в някой български университет. Такова хубаво посрещане ще му направим. Безплатна пластична операция - ще му оправим ченето, носа, зъбките.... истински 'убавец ще стане!
rabotodatel

2011.08.18 | 13:44

2
Агенцията "Лапай и се потапяй" набира такива "дупенца","ТВЪРДО" казано.
damm

2011.08.18 | 13:44

1
mi da te i dvamata pedal4eta ediniq izmamnik drugiq otkrit gei maneken ahxhhah

Добави коментар

Водещи новини