Генка затъна в заеми, отказват да изплатят подпалената й кола!

  • 08 ноември 2013 11:13

  • 4311
  • 4
Генка затъна в заеми, отказват да изплатят подпалената й кола!
©

Генка Шикерова потъна в заеми заради изгорялата си кола, коментирали колегите й в БТВ. Тв водещата стана жертва на атентат, след като неизвестни лица преди месец и половина подпалиха паркирания пред дома й автомобил. До днес извършителите не са установени, а и няма изгледи това да стане, пише "ПИК".

От полицията не дават надежди, че престъплението ще бъде разкрито, тъй като записите от охранителните камери в района не са достатъчно качествени, за да се различи лицето на злосторника. Други следи не са намерени и вероятно разследването ще бъде прекратено без резултат.

Шикерова чака властите да обявят информация по разследването, защото дотогава тя трябвало да продължи да плаща месечните вноски по автомобила си, който е купила на лизинг в началото на годината и има да дава още около 15 хил. лв.

„Генка търпи загуби, защото застрахователите отказват да признаят щетите и тя е длъжна да внася парите. Обяснили й, че полицата „Каско” не покрива умишлен палеж”. Тя все пак имала шанс да търси правата си в съда и чака полицията да приключи случая, за да заведе дело, позовавайки се на заключенията на униформените, че в палежа е замесено трето лице, а не тя или нейни близки с цел застрахователна измама.

По този начин ще принуди компанията да признае щетите и няма да се налага да изплаща останалите хиляди левове за неизползваемата кола.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4311 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
КАЛОЯН

2013.11.11 | 12:19

4
ПОДПАЛВАЧИТЕ СА ХОРА НА "ПЕТНОТО" т.е. НА БАРЕКОВ КАПУТА ПО ТОЧНО РАБОТА Е НА ДРУГАРИТЕ ОТ ДПС и БСП !!!
3

2013.11.11 | 12:19

3
ГЕНКЕЕЕ, КУ*РВОООООО !!!

2013.11.11 | 10:39

2
да си иска парите от доган или серГЕЙ

2013.11.11 | 10:05

1
Много важно !Е ,бал съм я тая шикерова !

Добави коментар

Водещи новини