9 милионери, които скоро могат да фалират

  • 05 ноември 2013 16:09

  • 3708
  • 1
9 милионери, които скоро могат да фалират
©

Често сме писали за милионери и дори милиардери, които са загубили всичко. Това се случва често на музикални или спортни звезди, които изведнъж се оказват собственици на огромно състояние и започват да си купуват Lamborghini-та и частни самолети, докато не се окажат без пукнат цент.

Други кандидати за бърз фалит са лотарийните милионери. Те са залети с молби на роднини за пари, не наемат финансов съветник и само няколко години, след като са спечелили лотарията, се оказват обратно там, откъдето са тръгнали.

Вижте няколко милионери, които харчат като луди и има вероятност скоро да прочетем, че са фалирали:

Хари Стайлс

Той е на 19 години и има 23 милиона долара, които е спечелил като член на групата One Direction. Пада си по хазарта и тази година загуби голяма сума в казино в Пърт.

Колин и Крис Уайър

Те спечелиха 258 млн. долара от Еuromillions през 2011 година. До сега са успели да изхарчат забележителна сума. Купиха си къща за 1.3 млн. долара, Mercedes за 141 000 долара, няколко луксозни коли за свои приятели, имат личен готвач и дори дариха 1.6 млн. долара на политическа партия. Ще видим още колко време ще могат да живеят така.

Аманда Байнс

В момента тя има 4 млн. долара, които се топят. Тя твърди, че на ден харчи по 3 500 долара за „медицински разходи“. Родителите й се притесняват за това, че е пристрастена към наркотиците и пръска луди пари за тях.

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
3708 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
///

2013.11.07 | 00:07

1
a az falirah dosta predi da stana milioner....za moe sujalenie

Добави коментар

Водещи новини