София става град на зомбита

  • 16 октомври 2013 14:31

  • 4730
  • 5
София става град на зомбита
©

Преди официалното си откриване за есенния сезон, Yalta Club традиционно ще организира необикновено Хелоуин парти.

Нощта на 31 октомври, се счита за един от най-зловещите моменти през годината. Момент, в който мъртвите се връщат на земята, за да потърсят тяло, в което да се вселят и продължат живота си. Според вярванията за Хелоун еднственият начин да се спасиш от нашествието е да бъдеш по-страшен от смъртта.

Yalta Club обаче ще предложи и друг начин създавайки „ZOMBIELAND”. Земя населена от зомбита – живите мъртви. Счита се, че легендите за зомбитата, произхождат от Хаити – място, на което вуду вярванията са най-силно застъпени и разпространени сред местното население до ден днешен. Според някои теории бокорите (магьосници на хаитянски) използвали специален „прашец за зомбиране“.

Затова и тематичното парти тази година ще премине под темата „ZOMBIELAND” в безкомпромисния стил и качествена музика на Yalta. И ако дяволът се крие в детайлите, то тази година столичния клуб ще събере цяла орка от дяволити създания, за да покаже най-доброто в нощта на 31 октомври.

Все още ремонтираният Yalta Club ще бъде напълно преобразен в изоставен лунапарк - притихнал и пуст, събрал в себе си ехото на миналото. Идеалното място за зомби нашествие. Всеки е добре дошъл, но истински страшните и маскирани ще бъдат допуснати да превземат първа линия на „ZOMBIELAND”. Вратите на клуба ще отворят с падането на нощта и ще затворят с пукването на зората.

А дотогава, всички кандидат зомбита могат да закупят билетите си до „ZOMBIELAND” на ексклузивна цена от 20 лв. само на белия бар в Yalta Club.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
4730 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2013.11.03 | 01:50

3
София си Е град на зомбита. Зомбитата от цяла България се събраха тук последните 25 години, начело с политиците.

2013.11.03 | 01:50

5
Преди това какво е имало? Защото като ги гледам "кореняците", малко на турчета мязат.
batevale

2013.10.31 | 22:40

2
Голяма тъпня ! Но поне геймърите ще могат на живо да потрепят малко зомбита.
Георги

2013.11.03 | 01:50

4
По-вероятно е геймърите да бъдат зомбитата, впрочем ;)

2013.10.31 | 22:40

1
Другия резонен въпрос е дали е нужно този от 20-ина години популярен у нас празник да бъде празнуван? Или само плачем от деградацията, но не искаме да се откажем от онова, което я съдържа и показва?

Добави коментар

Водещи новини