Създадоха диамантени контактни лещи

  • 08 август 2011 20:12

  • 3598
  • 3
Създадоха диамантени контактни лещи
© Интернет

Искате блясък в очите? Той може да ви струва цели 15 000 долара.

Време е маниаците на тема красота да научат, че една от последните модни тенденции е да се носят изработени по поръчка, позлатени контактни лещи с 18 диаманта, съобщава msnbc.com.

Странната линия нови бижута е дело на мъж на име Chandrashekhar Chawan и е отговор на оплакванията на хората, които не се задоволяват с естествения блясък на очите си.

Създателят се опитал да направи първо контактни лещи от златен прашец, но те нямали "блестящия ефект", който той търсил.

Вдъхновението дошло благодарение на съпругата на Shawan, която се занимава с козметична стоматология и инкрустира диаманти в зъбите на желаещите да разкрасят усмивката си. По този начин мъжът открил, че хората обичат да си слагат бижута навсякъде.

"Получавам смесени реакции (от хората) – някои казват, че изглеждат страшно, но повечето хора ги харесват", коментира Chawan.

Създателят на странното изобретение очаква то му да стане много популярно в Боливуд, благодарение на което ще достигне до различни хора. Мъжът твърди, че е "само въпрос на време" преди творението му да стане хит.

Въпреки високите му очаквания обаче, множество критици в интернет нарекоха продукта "ужасно грозен" и дори "демоничен".

Последвайте канала на

Борислава Борисова
3598 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Carlos

2015.05.13 | 10:06

3
Very valid, pithy, sucincct, and on point. WD.
Gert

2015.05.13 | 10:06

2
A rolling stone is worth two in the bush, thanks to this artclie.
?

2014.01.06 | 19:34

1
Зверилище.

Добави коментар

Водещи новини