Мият Столипиново с шампоан "Морски бриз"

  • 28 август 2013 06:28

  • 6354
  • 3
Мият Столипиново с шампоан "Морски бриз"
©

С шампоан “Морски бриз” работници на пловдивската фирма “Чистота” мият “Столипиново” от няколко месеца. До момента улиците на квартала са погълнали към 300 литра от пенливата течност, съобщиха от фирмата по чистота на Пловдив.

Въпреки многобройните литри от миещите препарати, които са използвани за дезинфекция на шосетата из гетото, “Столипиново” все още не е замирисало на море, се смеят в квартала. Откакто обаче в квартала се чисти по-интензивно, камарите с боклуци са намалели.

През май общинската фирма “Чистота” въведе правилото боклукът от “Столипиново” да се изхвърля два пъти дневно, а по-главните улици в района да бъдат измивани всяка сутрин със свеж морски шампоан. През септември обаче от “Чистота” имат намерение да сменят аромата на шампоана.

“С края на август мирисът на море излиза от употреба и в деловия септември, както и през следващите месеци ще се търси по-есенен аромат”, съобщи шефът на “Чистота” Иван Стоянов. Той уточни, че със същия шампоан с аромат на есен тази година ще бъде измит и Паметникът на Съединението на едноименния площад в центъра на града. От община Пловдив всяка година мият паметника с шампоан в навечерието на празненствата за 6 септември.

Последвайте канала на

Novini.bg
6354 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Kiro

2013.12.22 | 22:38

3
miite gi sas siarna kiselina nai dobre

2013.12.22 | 22:38

2
и колко ни струва това???? и вместо шампоан да използват дезинфектанти
3

2013.12.22 | 22:38

1
Хах най-добре ще е да използват пестициди

Добави коментар

Водещи новини