Боксерките, които пазят всичко от намокряне

  • 20 август 2013 14:47

  • 1489
  • 1
Боксерките, които пазят всичко от намокряне
©

Австралиецът Найджъл Клифърд, основател на компанията "Адвенчър ъндъруеър", изобрети непромокаеми боксерки, в които летуващите спокойно могат да държат документи и джиесеми, докато се гмуркат в басейна.

Новото бельо може да запази сухи вещите съхранявани в джобовете до 60 метра дълбочина, предаде БТВ.

Идеята за революционното изобретение хрумнало на г-н Клифърд когато се подготвял за почивка в Южна Америка. Всички негови близки и познати го предупредили, че там трябва много да внимава, заради безбройните крадци и джебчии.

Дамите нямали никакъв проблем, защото можели да държат на безопасно място в сутиените си банкноти и кредитни карти. Но мъжете нямали подобна опция. Поради тази причина Клифърд разработил прототипа на непромокаемите боксерки и именно с тях тръгнал на почивка за плажа Копакабана в Рио де Жанейро.

В специално джобче той държал паспорта си, кредитните карти и парите си. Решил да прибави и втори джоб към изобретението си , след като на негов приятел му откраднали фотокамерата по време на почивка. Сега той работи над дамска версия на разработката си, която трябва да излезе на пазара през месец ноември - точно на време за началото на летния сезон в Южното полукълбо.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1489 1

Коментари 1

Добави коментар
еи бабо

2014.04.25 | 19:48

1
"ДЖИЕСЕМ" ?!?!? .. е добре де какво е това ? Разбирам телефон, мобилен телефон, мобилно устройство ... ама това джиесем направо си бърка в задника .. даже не знаете какво означава

Добави коментар

Водещи новини