Сексуалните контакти зависят от размера на... заплатата

  • 17 август 2013 18:10

  • 2993
  • 3
Сексуалните контакти зависят от размера на... заплатата
©

Честите сексуални контакти зависят от високата заплата, доказа проучване, проведено от Ник Дридакис, сътрудник в Института за изучаване на трудовите отношения в Германия.

Изследването, публикувано от „Нюзру”, се базира на данни от проведено през 2008 г. в Гърция социологическо проучване относно различните аспекти на живота и поведението на населението.

7500 души са отговаряли на различни въпроси, свързани с честотата на сексуални контакти, здравословното и емоционалното им състояние, както и размера на заплатата им. Оказва се, че тези, които правят секс повече от четири пъти седмично, получават средно 5% по-висока заплата от тези, които не са толкова активни. Същевременно участниците с по-активен сексуален живот били по-общителни и емоционално стабилни. Те страдали по-рядко от диабет, сърдечносъдови заболявания и артрит, посочва в. „24 часа”.

Най-изразена връзка между доходи и сексуален живот се забелязала при хора между 26 и 50-годишна възраст.

Учените смятат, че причината е в това, че тези, които правят секс по-рядко, са по-депресирани, вследствие на което не могат да се съсредоточат върху работата си и да покажат добри резултати. За сметка на това финансово стабилните са по-активни и сигурни в спалнята, а отделно са и по-привлекателни за противоположния пол.

Последвайте канала на

2993 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2013.09.09 | 19:44

3
С пари всеки може, майсторлъка е без пари да го правиш! Както и - няма жена която да не даде, важното е как ще си поискаш!

2013.09.09 | 19:44

1
По тая логика циганите като нямат един ден трудов стаж, защо не се депресират и да спрат да се множат?

2013.09.09 | 19:44

2
Статистиката е за хора, не е за паразити!

Добави коментар

Водещи новини