Хакери обявиха Горбачов за мъртъв в Twitter. Горбачов: Жив съм!

  • 08 август 2013 12:45

  • 2492
  • 2
Хакери обявиха Горбачов за мъртъв в Twitter. Горбачов: Жив съм!
©

Последният лидер на СССР Михаил Горбачов отхвърли днес слуховете за смъртта му, обявени в профила в „Туитър" на информационната агенция РИА „Новости", която е била обект на хакерско нападение вчера, съобщава АФП.

„Надяват се напразно. Жив съм и съм добре", заявява 82-годишният Горбачов пред вестник „Новая газета", чийто акционер е той. „Или някой се опитва да рекламира сайтове, или изпълнява заповед от някаква власт", допълва още последния лидер на СССР.

Хакери са нападнали снощи профилите на немски на РИА „Новости" в „Туитър", публикувайки фалшиви съобщения за смъртта на Михаил Горбачов в кафене в Екатеринбург.

РИА „Новости" излезе по-рано днес със съобщение, че всички послания са били изтрити, а по случая е сезирана Федералната служба за сигурност (ФСБ) на Русия.

Последвайте канала на

Novini.bg
2492 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
До неграмотния комундел Георги Скабрин от фейсбука

2013.08.12 | 10:23

2
До неграмотния комундел Георги Скабрин от фейсбука- Така ли комунистче? Горбачов е светъл човек, а най-големите измекяри сте вие комунистите. Крадци на едро и масови убийци - това сте вие.
иван атанасов

2013.08.12 | 10:23

1
ГОРБАЧОВ Е БИЛ ГЕНЕРАЛЕН СЕКРЕТАР НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ НА СССР. КАК ТОЧНО ТОЙ Е СВЕТЪЛ ЧОВЕК А ДРУГИТЕ СА ИЗМЕКЯРИ , КРАДЦИ И УБИЙЦИ. СТРАННА ЛОГИКА.

Добави коментар

Водещи новини