Ryan Leslie пристигна за първи път в България (снимки)

  • 15 юли 2013 17:07

  • 1356
  • 0
Ryan Leslie пристигна за първи път в България (снимки)
© Булфото

R&B сензацията Ryan Leslie ще гостува за първи път в България на 17 юли в клуб Bedroom Beach. Певецът пристига днес на българска земя по покана на Symphonics Entertainment и се срещна с журналисти в столичен хотел.

Партито на звездата е специално по случай 5-тата годишнина на Symphonics и е със специалното ексклузивно участие и покана на Bedroom, като се очертава да бъде едно от най-жарките и горещи събития през летния календар. Освен него в празненството на 17 юли ще вземат участие подгряващите изпълнители Маги Алексиева – Меу, Бобо и родната реге везда Jahmmi.

Любопитен факт е, че Райън Лесли пристига в България два дни преди шоуто си на родното черноморие. Певецът планира да заснеме своя нов видео клип в страната ни. Това е втори пореден видео проект за Symphonics Entertainment със световноизвестен изпълнител след успешния сингъл „Paari” – колаборация между хип хоп иконата Redman, родната R&B гордост Бобо и BobyLeon от Symphonix.

На партито номинираният за награда Grammy певец ще изпълни едни от най-силните си хитове от четирите си албума, сред които тоталния хит „Addiction”, дебютното ”Diamond girl”, ударното „Hot It Was Supposed To Be”, дуетното си парче с Rick Ross “Fly Together”, както и материал от предстоящия да излезе на пазара албум „Black Mozart”.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1356 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини