Мишел Обама със собствен профил в Instagram (снимка)

  • 28 юни 2013 13:12

  • 1330
  • 0
Мишел Обама със собствен профил в Instagram (снимка)
©

Съпругата на американския президент също е човек като всички нас, който се интересува от новите технологии и приложения за мобилни телефони. Строгите порядки за поведение, облекло и обноски не попречиха на Мишел Обама да си има собствен профил в мобилното приложение за споделяне на снимки Инстаграм (Instagram).

Разбира се, почти сме сигурни, че всичко минава първо през одобрение, а профилът се управлява от офиса на президентшата на Щатите, пише ladyzone.bg.

Първите снимки, които Мишел публикува бяха от посещението на семейство Обама в Африка. На снимката съпругата на Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият е с ученички от училище „Мартин Лутър Кинг” в Сенегал.


„Моята първа снимка в Инстаграм! Толкова съм вдъхновена и впечатлена от тези млади жени”, написа под първия фотос Мишел.

Само за 20 часа първата дама събра над 13 хиляди харесвания на снимката в приложението.

Критикуваната за своя стил, но и наричана една от стилните първи дами на Америка, беше подбрала за посещението в Африка ефирна флорална рокля, съчетана със златисти балерини.

Пътуването на семейство Обама включва и посещението на Южна Африка и Танзания. Заедно с президента и съпругата му с тях са и двете им дъщери Малиа и Саша.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1330 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини