Китайка върна забравени диаманти за 32 млн. долара

  • 28 юни 2013 10:34

  • 2247
  • 0
Китайка върна забравени диаманти за 32 млн. долара
©

Китайската туристка Фу Жули, която е и запален почитател на бижутата, се натъкнала на изненадваща находка по време на Фестивала на бижутата и ценните камъни в Хонконг – забравена торбичка с диаманти на стойност 32 млн. долара.

“Отидох до кафето за почивка и за да си купя шоколадов сладолед. Видях двама чужденци, които си говореха. След известно време си тръгнаха, без да носят нищо. След малко, когато персоналът дойде, за да почисти боклука, видях че до крака на масата, където бяха чужденците, има малка черна торбичка,” разказва Фу Жули пред South China Morning Post.

Прочети повече в Profit.bg.

Китайската туристка Фу Жули, която е и запален почитател на бижутата, се натъкнала на изненадваща находка по време на Фестивала на бижутата и ценните камъни в Хонконг – забравена торбичка с диаманти на стойност 32 млн. долара. “Отидох до кафето за почивка и за да си купя шоколадов сладолед. Видях двама чужденци, които си говореха. След известно време си тръгнаха, без да носят нищо. След малко, когато персоналът дойде, за да почисти боклука, видях че до крака на масата, където бяха чужденците, има малка черна торбичка,” разказва Фу Жули пред South China Morning Post.

Прочети повече на: https://profit.bg/news/Kitajka-vurna-zabraveni-diamanti-za-32-mln-dolara/nid-108771.html

Последвайте канала на

Борислава Борисова
2247 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини