Буковска се омъжи в стил ретро

  • 31 юли 2011 21:02

  • 5949
  • 0
Буковска се омъжи в стил ретро
©

Йоана Буковска дойде с ретро автомобил за най-важния ден в живота си, пише Стандарт.

Звездата на Военния театър се омъжи за избраника си Иван Давидов в църквата "Св. София".

"Ford" модел А от 1930-а докара изисканата актриса и младоженеца точно в 17 часа. Същото возило, чиято цена върви между 40 и 100 000 долара, ги откара и след кратката църковна церемония.

Стайлингът на сватбата изобилстваше от ретро акценти. Йоана, повече от щастлива, но без да отрони нито една сълза, показа перфектната си фигура в ефирна дизайнерска рокля от шантунг и коприна .
Класика струеше и от умелото съчетание на цветовете слонова кост и бяло. Жълтите акценти в тоалета й бяха елегантен колан, малките рози в косите й и огромният букет от рози и бели орхидеи. Младоженецът пък бе във фрак по английски тертип, вратовръзката и цветето на ревера му в жълто допълваха стайлинга.

В базиликата се събраха повече от 80 близки приятели и роднини на двойката. Джоко Росич, Любо Чаталов, Деси Бакърджиева, Стефан Спасов, който носеше сватбените свещи, Милена Маркова-Маца, Геро бяха част от актьорската гилдия. Кумове станаха съученичката и приятелка на Буковска Марияна и съпругът й Марин Йотов. Шестте шафери и шаферки, сред които сладурските племенници на младоженеца Ния и Нико, и племенницата на Йоана, Криси, разхвърляха розови листенца по пътеката след церемонията. А първата целувка на младоженците бе пред храма.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
5949 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини