Босненските пирамиди крият тайни

  • 06 юни 2013 11:19

  • 7739
  • 3
Босненските пирамиди крият тайни
©

Босненските пирамиди се намират на 580 км от София - в сърцето на Босна. Това е най-уникалният археологически обект, открит не просто в нашето столетие, но обект с най-голямо значение за всички времена, защото тези пирамиди са най-древните в света, а се оказва, че са и най-големите. Tова обясни в студиото на "Денят започва" журналистът Искра Банкова. Тя каза още, че това е една долина на пирамидите, открита от проф. Семир Османагич, който е американец от босненски произход.

Борис Яначков беше категоричен, че скептиците трябва просто да отидат и да видят пирамидите. Той сподели собствените си впечатления от посещението си там. В галериите с дължина около 10 км има не само постоянна температура, но след направени изследвания е установено, че нивото на отрицателните йони е десет пъти по-високо от нормалното, което е свръхздравословна атмосфера.

Валентина Димитрова разказа, че енергията, измерена вътре в пирамидите, няма еквивалент в майката природа. Тя беше категорична, че пирамидите са човешко дело, а не природен феномен. Този факт е потвърден от археолози и архитекти. На базата на откритията от последните 20 години, ние можем да заявим, че тук, на Балканите, живеем в една от люлките на цивилизацията, заключи тя.

Последвайте канала на

7739 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
goro

2013.06.08 | 12:58

3
може би са ги построили македонците ............нали те са основоположниците на всичко !!!!

2013.06.07 | 01:16

2
Ancient aliens :)

2013.06.06 | 23:27

1
"Пирамидите са човешко дело" условно казано. Дело са на разумни същества, напреднала цивилизация или както искате го определяйте, но днешните хора нямат намеса.

Добави коментар

Водещи новини