София Вергара от восък (галерия)

  • 06 юни 2013 09:20

  • 2000
  • 0
София Вергара от восък (галерия)
© Getty Images

София Вергара откри две свои восъчни фигури в музея на Мадам Тюсо в Ню Йорк. Едно от копията на колумбийската актриса ще бъде изложено в Лас Вегас.

Музеят на Мадам Тюсо в Ню Йорк се освети от светкавиците на фотографите, когато София Вергара се появи до своите две восъчни копия. След като хвърли поглед върху творенията, актрисата сподели, че фигурите изглеждат много добре, предаде БНТ.

"Перфектни са. Свършили са страхотна работа. И въпреки това мисля, че най-добре изглежда моделът в средата", каза актрисата. Снимки на фигурите и "модела в средата" можете да видите ТУК!

Изработката на двете фигури отнема четири месеца. Восъчната София Вергара в нюйоркския музей на Мадам Тюсо е с една от любимите рокли на актрисата, с която е била на миналогодишното гала празненство в Музея на изкуството "Метрополитън". Восъчното подобие на Вергара в Лас Вегас е с рокля от сериала "Модерно семейство", в който актрисата играе ролята на Глория.

"Персонажът на Глория е много важна част от живота ми. Всичко, което съм постигнала в Съединените щати, дължа на нея. Затова исках тази фигура да прилича на нея", споделя красавицата.

С восъчните си фигури София Вергара се присъедини към списъка със знаменитостите, които също имат по две копия в музея на Мадам Тюсо. Сред тях се отличават Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият, Уитни Хюстън, МадонаМадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо, Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския и Опра Уинфри.

Последвайте канала на

2000 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини