Facebook пусна нова опция

  • 28 юли 2011 10:28

  • 1195
  • 0
Facebook пусна нова опция
© интернет

Facebook незабележимо пусна нова опция, която позволява на потребителите да отбелязват на профилите си, когато очакват дете.

Въпреки, че не налага създаването на нов профил, информацията за бъдещото отроче ще излиза на страницата с профила на родителя в секцията със семейното положение под снимката. Тук ще можете да добавите информация за името, ако вече сте избрали такова за детето си, както и датата на термина.

Новата опция обаче все още не е изпипана. Сега потребителите са способни да поставят вече съществуващ техен приятел на мястото на очакваното дете. Това е явно противоречие, тъй като условията на ползване на социалната мрежа постановяват, че минималната възраст на потребителите трябва да бъде 13 години.

Освен този бъг, който най-вероятно скоро ще бъде поправен, новата опция може да премахне тенденцията родителите да нарушават горното правило и да правят профили на неродените си деца.

Стъпките, които потребителят трябва да направи, за да включи бъдещия член на семейството към профила си, са аналогични на тези за останалите роднини, обясняват от insidefacebook.com.

Последвайте канала на

1195 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини