Бременната Ким Кардашиян не можела да спре да яде

  • 26 април 2013 09:34

  • 2322
  • 0
Бременната Ким Кардашиян не можела да спре да яде
©

Бременната Ким КардашиянКим Кардашиян Кимбърли Ноуъл „Ким“ Кардашян (на английски: Kimberly Noel „Kim“ Kardashian) е американска риалити има още няколко месеца до раждането на първото си дете през лятото, но вече е в паника от вида на наедрялото си тяло и най-вече от факта, че не може да удържи апетита си и не спира да яде.

Ким по принцип има доста женствени пропорции и с право е започнала да се притеснява, че никога няма да може да си върне теглото отпреди забременяването си, пише Dnes.bg. 32-годишната брюнетка е започнала гордо да демонстрира корема си, но според нейните близки тя е напълно отчаяна за вида на тялото си.

"Ким винаги е разчитала на сексапила си, така че е ужасена, че той може да изчезне покрай повечето килограми и тези тревоги засенчват нейното щастие. Вместо да мисли за появата на първото си дете, тя е обсебена от визията си."

Ким спортува усилено с треньорката на знаменитостите Трейси Андерсън, но въпреки това пълнее с бързи темпове. "Тя напълно е откачила на тема "външен вид". Смята, че дори и ръцете ѝ са станали дебели и не знае какво да прави по въпроса. Тя е в паника и от размера на гърдите си, които са стигнали до размер F."

Ким има право да се притеснява, все пак богатството ѝ се дължи до голяма степен на нейния външен вид.

Последвайте канала на

2322 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини