Българките харесват само богати мъже!

  • 25 юли 2011 12:50

  • 3133
  • 2
Българките харесват само богати мъже!
© интернет

Една от най-скандалните футболни съпруги Асдис Ран обвини българските жени в меркантилност.

Според русата исландка, нашите момичета били красиви и държали на качеството, но предпочитали богатите мъже. С тази си оценка блондинката буквално оплю родните красавици, макар тя самата да не пада по-долу от тях.

Българските мъже също не бяха пренебрегнати, но тях красавицата се задоволи да нарече единствено „космати, със старомодно поведение в стил „мафия“.

Въпреки че нарича алчни българските жени, самата Асдис не е по-алтруистично настроена. Припомняме ви, че преди време именно тя успя да осъди ЦСКА, да изплати над 90 000 евро на съпруга й като обезщетение за забавени заплати. Друга изненада от ледената кралица са плановете й да остане в София.

Тук тя възнамерявала да организира курсове за момичета модели и да подготви нова модна линия бельо, след като представи модната си колекция „Ледена кралица“, която имаше голям успех. Сред другите планове на блондинката е козметична линия, която скоро трябвало да излезе на пазара.

В заключение трябва да кажем, че след толкова широкомащабни бизнес планове на исландската красавица, не е много разумно от нейна страна да обижда родните хубавици, наричайки ги алчни. Защото дори и прагматични, българските жени далеч не са глупави.

А подобни изказвания от страна на Асдис едва ли ще привлекат много клиентки в бутиците й, дори колекциите й да са от световна класа.

Последвайте канала на

3133 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Хатчър

2011.07.26 | 15:12

2
Асдис Ран е напълно права !!! Търсят чичко паричко ,но когато паралията си покаже рогата запяват друга песен за която е вече мнооого късно !!!
5

2011.07.26 | 14:18

1
http://nagradite.bg/vote/Annt-5085.html

Добави коментар

Водещи новини