Детски скандал в YouTube: Ако не се омъжиш за мен, няма да те черпя с бонбони

  • 25 юли 2011 11:46

  • 1402
  • 0
Детски скандал в YouTube: Ако не се омъжиш за мен, няма да те черпя с бонбони
©

Момиче и момче станаха истинска интернет сензация, след като бяха заснети как спорят дали един ден ще минат под венчило или не. Момиче на 5 години и момче на седем, водят ожесточена словесна битка, след като момиченцето заявява твърдо, че ще се омъжи за него. Той от своя страна обаче потропва с крак, плаче и крещи, недоволен от плановете й за сватба.

Видеото започва с думи на женски глас зад кадър, който пита момичето дали ще се омъжи за него. По детски наивно Кристина отвръща: "Да", като се усмихва чаровно на камерата.

В следващия момент, насърчена да му го каже и в очите, тя изрича думите: "Ще се омъжа за теб", а той от своя страна започва да плаче и да крещи: "Не!". Жената, която според интернет потребителите е негова майка, го пита защо е толкова разстроен, а той отвръща: "Защото тя ми каза, че иска да се омъжи за мен, затова плача."

И макар че момичето се опитва да го успокои, че няма нищо страшно, накрая и тя избухва в ярост, заплашвайки го: "Добре! Когато поискаш да те черпя с бонбони вкъщи, и аз ще ти откажа", а той й отговаря: "Не ми викай. Не можеш да ми викаш, защото не си ти шефът!"

Видеото, качето в сайта за видео споделяне YouTube на 17 юли, до момента е изгледано над 210 хил. пъти. В коментарите обаче потребителите съветват момчето да бяга, докато има шанс. Не липсват и феминистки изказвания, че реакцията на момчето по нищо не се отличава от реакцията на мъжете, когато техните приятелки поискат да минат под венчило.

Последвайте канала на

Novini.bg
1402 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини