Защо пълнее Зорка Първанова?

  • 21 юли 2011 11:38

  • 3895
  • 0
Защо пълнее Зорка Първанова?
© интернет

От болест или от охолен живот пълнее президентшата, заваляха въпроси в интернет.

Едни припомнят публикация в жълт вестник отпреди две години, в която се твърдеше, че Зорка е оперирана от рак. Мълвата носеше, че за да бъде предотвратено развитието на болестта, на Първанова е била извършена пълна хистеректомия /отстраняване на матката и яйчниците/.

За щастие по време на операцията се оказало, че не се потвърждават данните за рак и на президентската съпруга не са били приложени химио- или лъчетерапия.

Други пък свързват напълняването на Първанова с изнесената в понеделник информация, че Първата дама 8 години наред е взимала тайно депутатска надница, която в момента е около 2300 лв. Парите, които получавала, на практика били за нищо, тъй като жената на президента не извършвала никаква дейност.

Тя дори не е домакиня и не готви, защото с това е заета огромната администрация. Освен заплатата си Зорка Първанова получавала и още пари - държавата й плащала за кабинет, сътрудници, секретарка, персонален автомобил. Според мълвата имало и сериозно перо за "представителни" - тоалети, шапки и др.

Последвайте канала на

3895 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини