Абрамович дава яхта под наем срещу 1,5 млн. евро

  • 21 юли 2011 07:22

  • 4472
  • 0
Абрамович дава яхта под наем срещу 1,5 млн. евро
© интернет

Доказа го руският милиардер и собственик на футболния отбор “Челси” Роман Абрамович, който реши да даде под наем суперлуксозната си яхта “Еклипс” само шест месеца след като я купи за 360 милиона евро.

Всеки, който желае да се поглези на модерния плавателен съд със 70 души персонал, трябва да задели 1,5 милиона евро на седмица, съобщава изданието.

За тлъстата сума ще получи яхта с два басейна, две хеликоптерни площадки, зала за фитнес, фризьорски салон, дискотека и дори подводница. Гостите са просто “задължителни”, като се има предвид, че на борда има 15 двойни спални със собствени бани и тоалетни. Всички те могат да се отпуснат и отпочинат в сауна и парна баня.

Сигурността на яхтата е гарантирана от противоракетна система и огнеопорни стъкла. Ако обаче нещо се случи, обитателите на плавателния съд могат да го напуснат в стил “Джеймс Бонд”, като избягат с подводницата. Тя може да се гмурка на 50 метра.

Ненарушаването на личното пространство също е гарантирано, тъй като на яхтата има специален “щит” срещу папараци. Ако някой дръзне да направи снимки, специален лазарен лъч разрушава всички записи, пише още “Дейли мейл”.

Според слуховете въпреки невероятните удобства на “Еклипс” Абрамович прекарал досега само няколко часа на борда на яхтата. 44-годишният милиардер, който притежава още три яхти, поръча “Еклипс” през 2006 година. Тя бе готова в края на 2010 г., когато отплава от пристанището в Хамбург.

Последвайте канала на

4472 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини