Николета била свенлива

  • 17 март 2013 19:23

  • 2695
  • 5
Николета била свенлива
©

Николета ЛозановаНиколета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в град Пловдив. През, оказва се, се притеснява от шума, който ще се вдигне около нея с участието ѝ в новото риалити на TV7 "Къртицата".

"Не съм свикнала с такова медийно присъствие. Ще бъда под прожекторите 24 часа. Притеснявам се как ще ме възприеме публиката", сподели плеймейтката в предаването на Мартин Карбовски, пише inews.bg.

Все пак тя каза, че въпреки страха от неизвестното, няма търпение шоуто да започне.

Относно коментарите, че за пари е готова на всичко и сега ще зареже дъщеричката си сама, г-жа Лозанова бе категорична: "Това са злите езици и аз не смятам, че те са болшинството". Впоследствие Николета уточни, че Валери е прекрасен баща, а малката Никол има и две баби, които ще се грижат за нея.

Дали е бременна и чакат второ дете? "Това го знае само Валери", лаконично отговори плеймейтката на най-новата клюка по неин адрес.

Николета ЛозановаНиколета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в град Пловдив. През разкри още, че ще дари своя рокля за абитуриентка, чиито бал предстои тази година.

"Ще намеря най-готиното и свястно момиче, което иска да е принцеса на бала си, но няма тази възможност", каза тя, като сподели, че ако сега може да върне времето, би изглеждала съвсем различно на своя бал.

Освен рокля, Николета ще подари на късметлийката и грима и прическата за нощта на бала, а и ще стане неин личен шофьор.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
2695 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
dada

2013.07.29 | 17:35

5
tolkova e svenliva,4e kato vidi gola pi6ka q krie v ustata si....da ne q gleda

2013.07.29 | 17:35

4
Като я трещяха по кенефите в Пловдив едно време не личеше да е свенлива.
лапай

2013.05.12 | 23:18

3
също така е била и девствена до 11 годишна...

2013.05.12 | 23:18

2
Много е красива *)

2013.05.12 | 23:17

1
Виц; Две стари жени одумват,двойка,която се целува;..Малее,кви са тия млади,немат срам.Я едно време,грабнем менците,и беж на чешмата.А там Стойне ме варди,да ми напие водата,па ми грабне китка от ухото,па застане до мен, а я го хванем за ку ---о,па ме е срам, срам!-Та и Николетка ,де!

Добави коментар

Водещи новини