В борбата с килограмите французите включиха… ШАФРАН

  • 12 март 2013 11:10

  • 2159
  • 0
В борбата с килограмите французите включиха… ШАФРАН
©

Под стрес ли си, няма как да не похапваш. Безразборно и най-вече сладко! Нервното напрежение, на което сме подложени ежедневно, обикновено засилва неистово чувството за глад и килограмите неусетно започват да се трупат.

Започваме диети, които водят до нов стрес и ново нарастване на теглото. Порочен кръг, от който няма излизане.
Има! Именно решение за прекъсване на този порочен кръг дава екипът на френската лаборатория „3 Chênes” (Трите дъба) – изследователски център за хранителни добавки, която е насочила изцяло дейността си към доброто здраве и самочувствие. Специалистите са си поставили за цел да открият природен продукт, който помага едновременно за намаляване на стреса и чувството на глад и така помага за смъкване на килограмите. Да ядеш по-малко е гаранция за здравословно отслабване!

Шафранът (Crocus Sativus) се оказва търсената съставка – той въздейства върху серотонина, вещество познато на всички ни като "хормон на щастието", вещество, което регулира емоциите и настроението. Шафранът също така намалява чувството на глад, създавайки усещане за ситост. Той се получава от цветовете на шафрановия минзухар и е най-скъпата в света подправка (като цена на килограм). Още древните персийци и финикийци са използвали шафрана като лек срещу пристъпи на меланхолия.

Французите от „3 Chênes” създават SATIETE (Сатиете) – продукт, който съдържа Сатиереал – първата сертифицирана активна съставка със 100% натурален екстракт от цвят на шафран.


SATIETE е първият естествен продукт, създаващ чувство на ситост и потискащ желанието за нещо сладко. 1 таблетка Сатиете на ден преди закуска или обяд намалява чувството за глад, контролира безразборното хранене и намалява желанието за нещо сладко, а това води съответно до контрол на телесното тегло и така желаното отслабване, към което се стремят повечето хора преди лятото.

Клиничните изпитания на хранителната добавка SATIETE са показали, че едно хапче на ден постига 84% намаляване на чувството на глад по време на обяда или вечерята, 55% намаляване на желанието за прием на храна между основните хранения, 78% намаляване желанието за нещо сладко.

Клиничните изпитания при 61 лица за период от 8 седмици доказват отслабване – до 6 см намаляване на обиколката на бедрото.

Една опаковка SATIETE съдържа 28 таблетки и е за едномесечна програма. Благодарение на естествения си произход Сатиете няма странични ефекти. Вече можете да го намерите и в аптеките в България. За повече информация вижте www.biolifecosmetics.com

 

Последвайте канала на

Novini.bg
2159 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини