Сръбският премиер искал да съди плеймейтката, която му взе интервю без бельо

  • 01 февруари 2013 08:04

  • 6734
  • 0
Сръбският премиер искал да съди плеймейтката, която му взе интервю без бельо
©

Имах известно притеснение, защото срещу мен стоеше премиерът на Сърбия. Това заяви пред БТВ сръбската плеймейтка Бранка Кнежевич, която събра очите на Ивица Дачич по време на скрита камера, в която разигра сцена от Първичен инстинкт. Бранка кръстосваше крака, докато разговаряше с премиера като показа, че е без бельо.

Горкият Ивица Дачич се видя в чудо, като само повдигаше вежди и се усмихваше нелепо. „Аз съм модел и артист, не съм журналист. Не съм се замисляла, продуцентите ме убедиха и тъй като съм добър професионалист не ми беше трудно да изиграя ролята. На повечето въпроси кръстосвах крака пред Дачич“, каза Бранка. Продуцентът на „Мисия невъзможна“ разказа, че разговорът е продължил около половин час и е имало повече от 9 въпроса. Разговорът обаче беше завърши до края, разказа Горан.

Накрая той е влязъл в студиото и попитал Дачич дали се сърди и той отговори, че не се е обидил. Вчера обаче продуцентите получили писмо от премиера Ивица Дачич, с което се забранява излъчването на „Мисия невъзможна“. Екипът обаче е качил предаването в интернет, независимо от натиска, който се упражнява в момента от представители на сръбското правителство, разказа Горан. Сдружението на журналистите в Сърбия сега ще ни съдят, каза продуцентът.

Последвайте канала на

Novini.bg
6734 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини