Домът на Сара Джесика Паркър

  • 13 юли 2011 18:47

  • 7122
  • 0
Домът на Сара Джесика Паркър
© интернет

Сара Джесика Паркър никак не обича да разкрива подробности от личния си живот и се старае дома и децата й да останат скрити от очите на феновете.

Сега обаче актрисата пуска камерите на Vogue в къщата си и показа детските стаи и децата си.

Сара първо позира в стаята на дъщерите си. Марион и Табита се родиха от сурогатна майка през 2009 година и на снимките на Vogue се виждат как си играят в просторната розова стая.

Джеймс Уилки – синът на 46-годишната Паркър, позира заедно с рок бандата си в своята детска стая, а Паркър демонстративно си е запушила ушите.

И на съпруга й - Матю Бродерик, е отделено нужното внимание – двамата имат чернобяла фотография, на която изглеждат красиви и спокойни.

Преди година в семейство Паркър-Бродерик имаше сериозни проблеми и двамата бяха почти пред развод. Раждането на близнаците обаче стопли и заздрави брака им. Сега Сара казва, че се чувства щастлива и доволна от живота си.

Тя играе главната роля във филма I Don't Know How She Does It. Лентата е по бестселъра на Алисън Пиърсън от 2002. Романа разказва за бизнесдама, която се разкъсва между кариерата и семейството си.

Паркър споделя, че с героинята й си приличат много, тъй като и двете не мога да се откажат нито от семейството, нито от кариерата си.

Що се отнася до нейното най-известно екранно превъплъщение – като Кари Брадшоу от „Сексът и градът”, Сара казва следното:

„Харесвам Кари, но ние сме коренно различни! Аз не съм откачена жена, влюбена в обувки и мислеща цял ден за мода, въпреки че уважавам дълбоко модната индустрия.”

Ерата на „Сексът и градът” безвъзвратно си отиде и сега актрисите от сериала се насочват към нови проекти, но Сара Джесика Паркър никога няма да се раздели със статута си на модна икона.


Последвайте канала на

7122 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини