Лекари запечатаха усмивката на бебе в майчината утроба (снимка)

  • 15 януари 2013 20:29

  • 6245
  • 5
Лекари запечатаха усмивката на бебе в майчината утроба (снимка)
©

Млада майка се отказа от аборт, след като видя усмивката на нероденото си бебе на 3D видеозон, пише lifenews.ru. 

26-годишната Кейт Роув от Телфорд, Англия, се отказала да махне бебето си, след като лекарите й показали снимка на усмихващото се в утробата й детенце.

През петия месец от бременността медицински специалисти в местна клиника съобщили на Кейт изключително лоша новина - мозъкът на плода се развива неправилно в резултат на което след раждането си детенцето няма да може да ходи и говори. Лекарите уверяват, че то ще се нуждае от 24-часова грижа.

„Пред мен стоеше тежък избор, защото всички около мен казваха, че трябва да направя аборт. Съмненията ми обаче се разсеяха, след като една от сестрите ми показа снимка на бебчето", разказва жената. По думите й тя не е успяла да скрие възторга си: на снимката ясно се виждало как бебето се усмихва на бъдещата си майка.

„Не успях да овладея емоциите си и се разплаках", признава жената. „Как бих могла да мисля за аборт? На лицето на бебето бяха изписани искрени емоции. И разбрах, че той определено заслужава да живее", разказва Кейт.

Съпругът й споделя, че в семейството им е кипяла трескава подготовка за раждането на сина им Лучано. Въпреки това той не успява да изживее насладата на бащинството - детето умира 9 часа след раждането си.

„Сложих в рамка снимката на усмихнатия си син, за да запазим спомена за него", споделя жената.

Сега Кейт продължава да мечтае за голямо семейство и иска отново да стане майка.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
6245 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
тъпа американка

2013.09.25 | 08:45

5
значи знае,че е увредено и въпреки това смята да го роди,после цял живот да хленчи за детски помощи и не знам си кво,нахални говеда само се множат изродите
смела и силна жена

2013.09.25 | 08:44

4
Бих поздравил тази смела и силна жена и искрено вярвам че тя ща има и други деца който ще обича истински но никога няма да забрави това което и е било позволено да има макар и за толкова малко.
p

2013.08.28 | 01:00

3
i az bih predpo4el abort se pak tva dete nqma da moje da hodi i da govori i umstveno 6e e uvredeno nz do koko to bi bilo 6tastlivo a i 6e trebva 24 4asa griji nz golqmo breme si e
ashahahah

2013.01.16 | 22:12

2
hahaha ti si malumen kopele i an teb trebva ti dadut nekvi pomo6ti
;

2013.01.16 | 22:12

1
do komentar 1:\ega ti nikoga nema6 deca i da ne moish i usnivoi6 dano pymqr/ka

Добави коментар

Водещи новини