Трима министри са с рожден ден днес

  • 14 декември 2012 07:29

  • 974
  • 1
Трима министри са с рожден ден днес
©

Умерено разточителна черпня е планирана за днес в министерствата на Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко, Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на и Свилен НейковСвилен Нейков Свилен Емилов Нейков е български състезател и треньор по гребане, министър на физическото. Трима от най-колоритните членове на кабинета празнуват рожден ден.

Прочутият художник по обяд ще получи поздравления от екипа си. В 18 часа Вежди показва скулптури и акварели в столичната галерия "Арте". Рано заранта, малко преди да изведе кучетата на разходка, любимата му съпруга д-р Снежана Бахарова го изненада с тузарска запалка. Приятели пък ще го зарадват с пури, лули и картини. Късната вечеря е с многолюдното семейство, в което звезди са двете любими внучки. Земеделец номер 1 Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на тази сутрин се среща с животновъди по една от любимите им теми - възможностите за европейско финансиране за собствениците на крави и овце. По обяд черпи колегите, шефовете на подопечните агенции и ресорните репортери. Вечерята е запазена за най-близките. От министерството се похвалиха, че са подготвили много приятни изненади за 44-ия лазарник на шефа си.

След почерпката по обяд в спортното министерство единствената ни засега олимпийска шампионка Румяна Нейкова ще спретне прекрасна трапеза за рожденика Свилен НейковСвилен Нейков Свилен Емилов Нейков е български състезател и треньор по гребане, министър на физическото и двамата им синове Марио и Емил. Доцентът от НСА е абсолютен домошар и хич не си пада по светската суматоха.

Последвайте канала на

Novini.bg
974 1

Коментари 1

Добави коментар
ФУК

2012.12.14 | 12:28

1
Е, и?Да им отворим тогава по една бира и да им обелим по едно яйце!

Добави коментар

Водещи новини