Анжелина Джоли се пенсионира

  • 04 декември 2012 20:36

  • 2233
  • 2
Анжелина Джоли се пенсионира
©

Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския обмисля да прекрати кариерата си в Холивуд. Актрисата и многодетна майка, която неотдавна беше в Сирия, призна пред френски телевизионен канал, че хуманитарната й дейност й отнема все повече време и в най-скоро време ще спре участията си в заснемането на филми.

“Мисля, че ще спра да се снимам, когато децата ми навлязат в тийнейджърска възраст. Тогава ще имам много грижи около тях. Изпитвах голямо удоволствие в киното. Ще направя още няколко филма и след това ще се отдам на децата си и на хуманитарна дейност - това е една от най-великите професии”, заяви Джоли, пише "Монитор".

Анджелина взе присърце ролята си на любяща съпруга и в името на здравето на съпруга си Брад Пит му поставила тежък ултиматум. Тя го заплаши, че ако не отслабне и не се подложи на диета, ще го напусне. Това разкри близък до звездната двойка пред немски сайт.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
2233 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Бобсън Гибсън(китара)

2012.12.11 | 13:11

2
Ако това с отслабването го е казала... то тая жена е толкова зле колкото и изглежда....... кой ги лъже тези хора че като са много слаби са много здрави, не знам.
папу

2012.12.05 | 12:21

1
Дръж я , Тотьо !- няма събрани 100 точки.

Добави коментар

Водещи новини