Шведка си сглоби скелет, с който да живее (снимка)

  • 20 ноември 2012 21:14

  • 2316
  • 1
Шведка си сглоби скелет, с който да живее (снимка)
©

Повдигнати са обвинения срещу шведка, която е използвала черепи и коси за сексуални цели, съобщи АФП.

37-годишната жена е притежавала най-малко шест черепа, един гръбнак и „голям брой други кости" в апартамента си в Гьотеборг, пише в обвинителния акт на прокуратурата. Тя възстановила цял един скелет върху пода на жилището си, съобщи БТВ.

Към доказателства, че останките са използвани за сексуални действия, са приложени два диска, озаглавени "Моята некрофилия" и „Моят първи опит". Снимки от морга, също включени към доказателствата, са открити в тайник в апартамента на жената. Намерени са и чували за човешки тела, бургия и код за достъп до морга.

Няма данни, че екстравагантната шведка е разкопавала гробове. Ако бъде призната обаче за виновна за „нарушаване на мира на починалите", жената може да получи до 2 г. затвор.

Самата обвиняема твърди, че човешките останки са наистина нейно притежание, но ги съхранявала от любов към историята и археологията, а не поради сексуални мотиви. Но преди това тя писала в интернет, че нейно право било да живее със скелет. "Желая мъжът  такъв, какъвто е, независимо дали ще е жив или мъртъв", заявила тя.
 

Последвайте канала на

Борислава Борисова
2316 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
"никой не ми обръща внимание освен моите скелети"

2012.11.21 | 16:01

1
ИЗВОД: самотни археоложки, не пускайте много остроумия в нета, че съдът от майтап не разбира! В един форум гледах една фармацевтка с каква любов говореше за отровите (нейната тясна специалност) - на майтап, обаче ако някое ченге го прочете, не знам какво ще стане...

Добави коментар

Водещи новини