Новогодишен фестивал на 7 сцени

  • 20 декември 2023 14:30

  • 909
  • 0
Новогодишен фестивал на 7 сцени
© личен архив

Филмовите студиа NU BOYANA ще се преобразят в най-мащабното парти и единствен фестивал в новогодишната нощ у нас, който ще се вихри в столицата на седем отделни сцени – Nu Year’s Festival.

Някои от най-големите имена на електронна музика ще оглавяват фестивала - Enrico Sangiuliano, KAS:ST, Reinier Zonneveld, Sam Paganini и много други. Италианецът Sangiuliano е един от най-влиятелните артисти на съвременната електронна музика в момента и е на чело на повечето специализирани класации. Парижките продуценти KAS:ST са събрали повече от 60 милиона стриймвания във всички музикални платформи. Парчето на Sam Paganini “Rave” се закова на номер 1 в престижната класация Beatport Techno повече от два месеца, превръщайки се в най-слушаното техно парче в YouTube изобщо.

Шест от сцените са на закрито - в различните студиа на киноцентъра, а новогодишното посрещане ще бъде на открито, точно в полунощ.

Събитието започва още в 20:00 часа като всички гости ще преминат през специално изградена фестивална улица с различни активности – коледен базар, ледена пързалка и различни кътове, както и огромно разнообразие от храни и напитки. Всеки от гостите ще получи подобаващо новогодишно посрещане с много изненади. Осигурен е транспорт от стадион Васил Левски, като на събитието ще има и гардероб. Купонът ще приключи в 7:00 часа.

Последвайте канала на

Аделина Делийска
909 0

Свързани новини

Водещи новини