Разлог посреща "Летен театрален фестивал на звездите"

  • 08 юни 2012 14:14

  • 1089
  • 0
Разлог посреща "Летен театрален фестивал на звездите"
©

Между 24 и 30 юни Разлог ще посрещне най-големите звезди на българския театър. "Летен театрален фестивал на звездите" има за цел да събере на едно място най-интересните и успешни спектакли през годината.

Организатори са Община Разлог и хотелски комплекс "Роял Тауърс".

Стартът на звездния маратон ще бъде даден на 24 юни с Владимир Карамазов, Захари Бахаров, Юлиан Вергов и съвременната комедия "Спанак с картофи" от Золтан Егреши.

Сатиричният театър "Алеко Константинов" ще се качи на сцената на Дома на културата в Разлог със "Сентръл Парк уест" от Уди Алън. На 26 юни публиката ще има удоволствието да гледа моноспектакъла на Мая Новоселска "Едно малко радио". Спектакълът, чийто режисьор е Теди Москов, е магия от смях, тъга и поезия, а в него има от всичко, което има в живота ни, коментират критиците.

В програмата на звездния театрален фестивал ще се включат театър "Възраждане" с постановката "Шерлок Холмс и един призрак за компания" от Юрий Дачев и театър 199 "Валентин Стойчев" с "Дуети" от Питър Куилтър.

На 29 юни в планинския град ще се представи Народен театър "Иван Вазов" и постановката "Аз плащам" от Ив Жамиак. А фестивалът ще закрие "Железният светилник" по Д. Талев на театър "Българска армия".

Последвайте канала на

1089 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини