COVID-19 удари финансово и Веселин Маринов

  • 07 декември 2020 11:51

  • 2625
  • 2
COVID-19 удари финансово и Веселин Маринов
© Bulgaria on air

Всички знаем какво се случи в тази година. Животът ни отиде в посока, в която никой не е подозирал. Много пъти съм казвал, че толкова добре съм подготвен в работата си, че няма какво да ме изненада, но дойде нещо, което обърка живота на всички. Това каза певецът Веселин МариновВеселин Маринов Веселин Маринов е български певец . Той е роден в град Полски Тръмбеш. Има шанса да завърши.

Пред Bulgaria on air той разказа за своята среща с COVID-19. Любовта на семейството му е помогнала да се справи с трудностите. Маринов не губи надежда. 

"Всички, с изключение на жена ми, минаваме по реда, както и моите приятели. В момента дъщеря ми е болна. За празниците всички ще сме преминали през него", допълни певецът.

Веселин МариновВеселин Маринов Веселин Маринов е български певец . Той е роден в град Полски Тръмбеш. Има шанса да завърши сподели още, че не е имал намерения да издава книга, а убежденията му са, че тези неща трябва да се случват по-късно.

"Няма да забравя думите на Тончо Русев, който ми казваше: "Веско, когато няма какво да дадеш, започваш да пишеш книга". Да, но наскоро прочетох книгата на Стефан Данаилов, а в разговор с детето на мой близък, което е ученик в гимназия, виждайки книгата в колата ми, ме попита кой е този. Как е възможно емблематични личности в нашата история да не се познават?! Нашето образование много закъсва откъм възпитателния момент", коментира той.

Веселин Маринов: Станах по-дисциплиниран, след като преболедувах COVID-19

Веселин МариновВеселин Маринов Веселин Маринов е български певец . Той е роден в град Полски Тръмбеш. Има шанса да завърши представи и книгата си "От обич". Той разкри, че той е бил обещал да напише тази изповед.

"дват времена на раздели с хора, които са ти дали основата, възпитанието, това какъв си в момента. Хората, които са ти били пример, големите личности в България. Много съм чувствителен и трудно го преживявам - бездуховността, която се лее навсякъде. Изчезва мелодията, както и човешките отношения между нас", добави певецът.

Веселин МариновВеселин Маринов Веселин Маринов е български певец . Той е роден в град Полски Тръмбеш. Има шанса да завърши сподели, че през годините си е позволявал огромна техника и мобилност, създадена чрез кредити.

"На мен ми е много трудно, защото тази непредвидима година съвпадна с разходи, които така или иначе имам. Това наруши цикъла ми на правенето на нови песни. Освободих хората, които работеха за мен. Само пиарка остана. Имах по 7-8 концерта на месец", каза още изпълнителят.

Последвайте канала на

Novini.bg
2625 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Розата

2020.12.07 | 12:16

2
Що на Черепа,да. Пише на Цецко!

2020.12.07 | 12:04

1
Пиши до "Позитано"20 или направо на Черепа - ще ти помогнат...

Добави коментар

Водещи новини