Мариус Куркински се сбогува с публиката заради коронавируса

  • 02 ноември 2020 11:29

  • 1609
  • 1
Мариус Куркински се сбогува с публиката заради коронавируса
© Булфото, архив

Заради създалата се ситуация около коронавируса и Мариус Куркински реши да отмени всичките си моноспектакли до края на годината. Решението му бе съобщено на официланата му фейсбук страница.

"Представлението “Мариус 50”-сборен моноспектакъл, обявено за 9 ноември в зала 1 на НДК, се премества за 13 май 2021 година. Билетите важат без презаверка! Който желае, може да върне билетите в срок до 1 декември! Извинете ни за създалото се неудобство", уведоми той своите починали.

И не пропусна да им напомни, че много ще му липсва контактът с публиката. 

Мариус Куркински с уникален жест заради извънредното положение

"Ще ми липсвате много! Пазете се и бъдете здрави! С обич, Мариус Куркински!", написа актьорът.

А днес Мариус Куркински, повлиян навярно от продължаващото се напрежение около пандемията, написа трогателен пост в социалната мрежа - думи, които сподели вчера пред бТВ:

"Ние се отдалечихме от много простото и точно различаване на добро от зло през последните години. А сега това е наложително и то се случва веднага със събитието, което ни споходи. Изпитанието при всички случаи е нещо полезно и така трябва и да бъде. Няма кой знае какво да се мисли. Големият въпрос е един - дали си вярващ или не. Това е разделението за съвременния човек и за българите днес".

Последвайте канала на

Novini.bg
1609 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Медиум

2020.11.02 | 11:57

1
Явно има свръхспособности, щом може да "уведоми той своите починали". Човекът си е медиум и общува с отвъдното, явно там се пренасочва.

Добави коментар

Водещи новини