Кметът на Ловеч поздрави Йосиф Сърчаджиев за рождения му ден

  • 02 май 2020 14:11

  • 1805
  • 3
Кметът на  Ловеч поздрави Йосиф Сърчаджиев за рождения му ден
© Булфото (архив)

Кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова изпрати поздравление до актьора и режисьора Йосиф Сърчаджиев по повод рождения му ден на 2 май, съобщи управата на областния град.

„Вече 75 години продължава Вашето „Гневно пътуване“ през живота, като будите заспали съвести и вдъхвате надежда на хората. Това е един удивителен житейски път с много незабравими образи в киното и театъра. Виждам, че с Вашия рожден ден започна и дългоочакваното разхлабване на мерките и вярвам, че скоро всички заедно ще се съберем в любимия театър за нова постановка. Бъдете жив и здрав, пълен с идеи и енергия, за да продължи пътешествието през изкуството!", посочи Маринова 

"Както е известно, „Гневно пътуване“ (1971)  е първият филм на големия актьор, който после прави незабравими роли в „Черните ангели“,  „Време разделно“ и „Дървото на живота“, посочи още кметът на Ловеч.

"Шеги на любовта" по Чехов на Йосиф Сърчаджиев е новото заглавие в Сатирата

Неотдавна, на 27 февруари, кметът Корнелия Маринова поздрави и поднесе цветя на режисьора Йосиф Сърчаджиев след премиерата на неговата "Криворазбрана цивилизация" в театъра в Стара Загора. На снимката от събитието са Йосиф Сърчаджиев (вляво), медийният експерт Георги Лозанов  и Корнелия Маринова.

Снимка: Община Ловеч

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1805 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
СТАРА ЗАГОРА

2020.05.02 | 19:12

3
ДОБЪР АКТЬОР НО ЛОШ БАЩА !

2020.05.02 | 16:56

2
Йоско е велик актьор. Да е жив и здрав още дълги години.
...

2020.05.02 | 15:59

1
жив и здрав! сега дават филм с него и Северина Тенева - хубави и млади!!!

Добави коментар

Водещи новини