Робот ще бъде водещ по БНТ

  • 15 януари 2020 15:36

  • 1661
  • 1
Робот ще бъде водещ по БНТ
© Doni Vekilov/ Facebokk

БНТ стартира ново вечерно съботно предаване. Първият епизод ще бъде още тази събота от 21 ч.

Вече бе обявено, че водещ ще е музикантът и текстописец Дони. "Събота вечер с Дони" ще представи на зрителите среща с известни и интересни хора, които да разкажат нечувани и интригуващи истории от личния си живот.

Дони пък изненада зрителите, като разкри, че ще има и ко-водещ. Това ще е не кой да е, а робот-хуманоид.

"На 18-ти януари, 21 ч. по БНТ 1 стратираме "Събота вечер с Дони". Първи гости: Кирил Маричков с истории, които никога не е разказвал в ефир и Юлиан Вергов, за новия спектакъл "Кафе с претенция" и още една първа среща, с моя ко-водещ, който е робот-хуманоид", сподели в своя фейсбук профил Дони.

Заместникът на Слави ще "топли" стола му срещу 8 бона

Междувременно всички са в очакване да видят кой ще е водещият на новото вечерно предаване по бТВ, което ще заместни "Шоуто на Слави". Има предположения, че това ще е журналистът Николаос Цитиридис, който от няколко години се изявява като комеди актьор. Николаос е едва на 25 г., но вече има доста фенове, които посещават The Comedy Club, в който той разказва смешни и забавни истории.

Последвайте канала на

Novini.bg
1661 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Xax

2020.01.15 | 18:06

1

Кирил Маричков няма неразказани истории, всички те са за лошите комунисти, който не му давали да се развива, но в същото време трябвало да прави по 2 концерта на ден в препълнени зали

Добави коментар

Водещи новини