Джаз неделя

  • 21 март 2012 16:02

  • 1343
  • 0
Джаз неделя
©

На 25 март от 11 часа – прелетните птици се завръщат от южните страни, за да кацнат в Студио 5. Но не сами, а с арсенал от джаз инструменти и безброй мантри за хубаво време. Навигатори на смелите птици в джаз небето ще бъдат:

Цветомир Цанков - вокал
Теодор Петков - пиано
Виктор Бенев - маримба
Димитър Сираков - контрабас
Димитър Димитров – барабани
Венци Благоев - тромпет

Вход – 8 лв. за родители, за деца – свободен. Продажби от www.eventim.bg, www.ticketstream.bg и www.ticketplus.bg, както и на касата на Студио 5 преди началото на събитието. Боби Йоцов и Галя Павлова представят: "Music Of The Spring или мюзикъл по всяко време"

На 25 март от 17 часа Студио 5 отново е мека на мюзикълите – защото и вие, и ние ги обичаме от все сърце! Отново с Бродуейската си програмата ще ни зарадват млади таланти, а единственото, което можем да направим ние, е едно – да влезе във филма с тях!

С талантливото участие на: Боряна Йорданова, Йолина Кацарова, Татяна Данова - вокали, Йордан Рибаров - вокал и китара, Стелиана Баракова - пиано и вокал и Ваня Сигридова - цигулка и гост-изпълнители

В програмата ще чуете атрактивни части от популярни мюзикъли: "Евита", "Чикаго", "Котки", "Порги и Бес", "Фантомът от операта" и други. Изпълнителите обявяват своята подкрепа за фондация И АЗ МОГА/ I Can Too и инициативата за създаване на Център за деца с аутизъм в гр. Пловдив. За повече информация: Фондация И АЗ МОГА / I Can Too

Последвайте канала на

1343 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини