"Ура! Най-после и онемях!" е новата книга на Рангел Вълчанов

  • 19 март 2012 16:21

  • 4792
  • 0
"Ура! Най-после и онемях!" е новата книга на Рангел Вълчанов
©

"Ура! Най-после и онемях!" е новата книга на Рангел Вълчанов, която вече можете да намерите на книжния пазар. Ако имате нужда от убеждаване, за да я прочетете, ето малко полезна информция.

Рангел Вълчанов определено е  един от най-интересните български режисьори на своето време. Той успява да излезе от границите и да остави почерка си във всяка една лента. Веднага ще я познаете по буйния нрав.

А за нрава му съдим не само от филмите му, но и от първата му книга "Всички ще умрем, а сега наздраве!" - много забавно и поучително пътуване в живота на Рангел Вълчанов и една българска действителност, която макар да смятаме за отминала, е още по-близо до нас, отколкото си мислим.

Сега в "Ура! Най-после и онемях!" откриваме не само историите от живота на режисьора, но и един поглед върху развитието на българската култура и търсенията на българското изкуство.

Вълчанов е безмилостен и помита всичко по пътя си с безкрайния си скептицизъм и усета за нередностите и горчилките в нашия живот.

Всичко това с огромна доза чувство за хумор и обич към човека и съществуването. Издателска къща "Жанет 45" са виновни за появата на книгата на пазара. 

 

Последвайте канала на

4792 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини