Мишел Обама ще представи скоро в Париж мемоарите си

  • 15 ноември 2018 07:22

  • 476
  • 0
Мишел Обама ще представи скоро в Париж мемоарите си
© Getty Images

Бившата американска първа дама Мишел Обама ще представи на 5 декември мемоарите си пред пълна зала край Париж. Билетите за предвидените около 4000 места се продадоха за по-малко от 24 часа, съобщи френският й издател, цитиран от Франс прес.

Срещата с Мишел Обама ще се състои в центъра за сценични изкуства "Ла Сен мюзикал" в Булон-Биянкур, западно от Париж. Цената на билетите е между 54 до 99 евро и включва екземпляр от книгата, а 10 процента от местата са запазени за младежи.

Издателство "Фаяр" обяви, че на 5 декември авторката ще бъде в Париж, за да представи автобиографичната си книга Becoming (Да станеш), която излезе на 13 ноември в цял свят и е преведена на около 30 езика.

В книгата 54-годишната Мишел Обама разказва за трудното си забременяване, за незаинтересоваността си от политиката и неспособността да прости на Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския за полемиката около гражданството на съпруга й Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият.

Последвайте канала на

БТА
476 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини