Борисов награди с орден "Паисий Хилендарски" актьора Васил Михайлов (видео)

  • 14 ноември 2018 11:20

  • 1892
  • 1
Борисов награди с орден "Паисий Хилендарски" актьора Васил Михайлов (видео)
© Novini.bg

Министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г награди големият български актьор Васил Михайлов с орден "Паисий Хилендарски" на тържествена церемония в Министерския съвет за високи заслуги в сферата на културата, предаде репортер на Novini.bg.

,,Този път наградата съвпадна с един от любимите ми артисти, народен любител, допринесъл за възпитанието на нацията. „Надали аз трябва да дам оценка колко голям артист е – дала я е народът. Ти действително си един народен будител, особено в образа ти на капитан Петко Войвода. Така че тази награда и оценка ти е от народът. Пожелавам ти още дълги години да си на стремето'', заяви по време на награждаването премиерът Борисов и напомни, че от бюджета за следващата година са предвидени 20 милиона лева повече за култура.

,,Щастлив съм, че точно тази награда ме споходи. Благодаря на г-н Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Най-много ме радва това, че сте ме сложили в отбора на най-добрите майстори в изкуството и културата. Аз още съм на кон, не съм слязъл. Все още играя в 3 театъра, предстоят ми и 4 спектакъла. Днешният ден е един голям празник за мен'', каза от своя страна Васил Михайлов.

,,Тази награда е убедително признание за една изключителна личност'', обяви в началото на церемонията културният министър Боил БановБоил Банов Боил Банов е министър на културата. Роден е на 26 май 1971 г. в София. Завършва „Режисура за.

Последвайте канала на

Владимир Василев
1892 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2018.11.14 | 16:19

1

питайте Борисов дали знае кой е Паисий Хилендарски.

Добави коментар

Водещи новини