Графа с първи самостоятелен концерт в "Арена Армеец" през 2017 г.

  • 30 май 2016 17:15

  • 2231
  • 0
Графа с първи самостоятелен концерт в "Арена Армеец" през 2017 г.
©

Един от най-обичаните български изпълнители Влади Ампов - Графа ще изнесе първия си самостоятелен концерт в зала „Арена Армеец“. Голямото събитие ще се състои на 6 април 2017 г., но подготовката за него вече е в ход, защото звездата и екипът му подготвят мащабно шоу на световно ниво, каквото истинските български фенове заслужават.

Графа е от малкото артисти останали на върха повече от две десетилетия. Кариерата му започва, когато е едва 10-годишен и оттогава той не спира да твори и да се развива. Влади Ампов е един от най-продуктивните ни изпълнители, а песните му са обичани от няколко поколения. „Давам всичко за теб“, „Невидим“, „Дим да ме няма“ с Бобо и Печенката, „А дано, ама надали“ с Михаела Филева и VenZy, „Домино“, „Крадена любов“ и „Чуваш ли ме“ с Мария Илиева, „Заедно“ с Любо Киров и Орлин Павлов, „Моменти“ са само част от популярните му хитове, които всеки българин с лекота запява.

Само преди три седмици Графа издаде новия си албум „Моменти“, който за кратко време постигна рекордни продажби за българския пазар. Пилотният сингъл от него „Drama Queen“ се превърна в най-въртяната българска песен в ефира още в първата седмица след излизането й.

Любовта на феновете е причината Графа и Монте Мюзик да изберат „Арена Армеец“ за следващия му мащабен проект. Лейбълът и Графа лично от години доказват, че българската музика има бъдеще и публика. Влади Ампов има зад гърба си няколко турнета в България, почитателите му са изпълвали Зала1 и Зала 3 на НДК многократно, а през май 2016 направи първото си европейско турне, което премина с огромен успех.

Билетите за концерта на Графа са вече в продажба, а най-нетърпеливите му фенове ще могат да се сдобият с промоционални билети на цена от 20 лв., които ще се разпространяват в мрежата на Eventim до 12 юни или до изчерпване на количеството. За тези, които искат да са най-близо до Графа е пуснато и ограничено количество билети в „Златния кръг“, който е непосредствено пред сцената. Цената на тези пропуски е 50 лв. От 25 до 50 лв. спрямо разположението в залата варират останалите цени на билетите. Деца до 7 г. влизат безплатно, а до 14 г. - на половин цена.

Графа споделя: „С концерта ми в „Арена Армеец“ ще сбъдна една голяма мечта – като артист и като човек, който обича България, за мен всеки успех на нашата музика е победа. Не мога да изразя благодарността си на Кауфланд за това, че повярваха в проекта и че се включиха в реализацията му, защото без тяхната подкрепа едва ли бихме могли да създадем за Вас българското шоу, за което всички мечтаем. С целия екип вече работим и сме запалени да създадем концерт и емоция, които ще Ви зарадват, развълнуват и ще запомните. Очаквам Ви в „Арена Армеец“ на 6 април 2017!“.

Последвайте канала на

2231 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини