Графа тръгва на европейско турне

  • 11 март 2016 14:51

  • 1339
  • 0
Графа тръгва на европейско турне
©

Влади Ампов-Графа ще направи първото си европейско турне през месец май 2016 г., на което ще представи новия албум “Моменти”.

Графа неведнъж е пълнил концертните зали в България, а през септември миналата година за първи път пя в зала в Лондон, където “взриви” легендарната „Скала“. Последваха много запитвания от почитатели от всички краища на света и това провокира изпълнителят да включи в програмата си eвропейско турне.

Турнето „По-близо един до друг“ започва на 12 май с концерт във Виена, продължава в Лондон – 13 май, Брюксел – 14 май, Амстердам – 15 май, Берлин – 19 май, Франкфурт – 20 май, Мюнхен – 21 май, Цюрих – 22 май, Мадрид – 27 май, последният концерт ще се състои в Барселона на 28 май. На сцените във всички градове от турнето с Графа ще забиват Борислав Бояджиев – DJ Борче – барабани и DJ и Венци Трифонов – саксофон, кларинет, арменски дудук. Билетите за турнето вече се продават в мрежата на Ивентим и на място, от местните организатори. 

Българските фенове в Европа ще са едни от първите, на които Графа лично ще представи новия си албум “Моменти”, чиято премиера е само ден преди началото на турнето – 11 май и ще могат да се сдобият с копие от него. Топ изпълнителят и музикален продуцент работи върху албума близо година, като го определя като концептуален, много емоционален, за истинските фенове. Това е дванайстия студиен албум на Графа и в него ще бъдат включени хитовете „Домино”, „Моменти“, „На ръба на лудостта“, „Седемте езера“ и нови тракове. Само след няколко дни ще се състои официалното онлайн представяне на видеото към един от тях - “Drama Queen” - песен, която ще даде представа на феновете какво могат да очакват от новия албум на Графа.


Последвайте канала на

1339 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини