Свършиха промо билетите за концерта на Death DTA

  • 20 януари 2016 14:37

  • 1165
  • 0
Свършиха промо билетите за концерта на Death DTA
©

Европейското турне на Death DTA "European Thought Patterns", с оригинални членове на Death в състава си, минава и през България.

На 3 април 2016 г. на сцената в клуб Mixtape 5 ще се качат легендарните Gene Hoglan и Steve DiGiorgio в компанията на Bobby Koelble, Steffen Kummerer и Max Phelps. Концертът, който почита живота и музиката на Chuck Schuldiner, артист-символ и един от най-сложните и креативни музикални умове в метъла, максимално ще доближи българската публика до оригиналното Death преживяване.

Българските фенове, голяма част от които цял живот чакат да видят Death live, изкупиха промо билетите за концерта на Death DTA и в мрежата на Eventim и Ticketlogic вече се продават билети само на редовната цена от 35 лв. В деня на концерта цената ще бъде 40 лв.

Самите музиканти обещават почти два часа с любимите класики на Death и композиции от петия студиен албум на групата Individual Thought Patterns. Но както самият Bobby Koelble сподели в специален видео поздрав за публиката, в концерта ще прозвучат и композиции, които никога не са свирени на живо! Легендарният барабанист на Death, Testament и Strapping Young Lad Gene Hoglan също направи видео обръщение към феновете, които очакват предстоящото турне, с което бандата почита живота и музикалното наследство на Chuch Shuldiner.

Steve DiGiorgio се включи директно от слънчева Флорида, родното място на Death, за да покани всички фенове на пионерите на дет метъла и Chuck Shuldiner да станат част от предстоящото европейско турне.

Припомняме, че съставът на Death DTA (Death To All) за концерта в София включва:

• Steve DiGiorgio, бас (Death, Obituary, Testament, Sebastian Bach, Iced Earth)
• Gene Hoglan, барабани (Death, Dark Angel, Strapping Young Lad, Testament, Fear Factory)
• Bobby Koelble, китара (Death, Azrael)
• Steffen Kummerer, китара и вокали (Death DTA, Obscura, Thulcandra)
• Max Phelps, китара и вокали (Death DTA, Cynic, Exist)

Подгряващата група за предстоящото турне на Death DTA и за концерта им в София са немските прогресив дет метъл машини Obscura. Техничните метъл герои са готови с новия си четвърти албум Akroasis, който ще представят и пред българската публика. Akroasis излиза официално на 5 февруари.

***
Билети:
Eventim, Ticketlogic, касите на: Пикадили, Германос, Офис 1, На тъмно, Usit colours, Технополис, Техномаркет, OMV, Билетен център НДК, Арена Армеец, книжарници Booktrading, касите на Fastpay, Офис 1, На тъмно, музикален магазин Music Centre.

Последвайте канала на

1165 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини