Пълна Зала 1 на НДК за каузата на малкия Кирчо (снимки)

  • 07 януари 2016 17:45

  • 1999
  • 1
Пълна Зала 1 на НДК за каузата на малкия Кирчо (снимки)
©

Навръх светлия празник Богоявление най-голямата сцена в Националния дворец на културата (НДК) - Зала 1, събра едни от най-големите български звезди за концерт под призива: “Да помогнем на Кирчо”.

Актьори, певци и ансамбли сили и гласове и показаха, че за благотворителността изкуството не се дели на жанрове. Приятели мои - Дарик Кафе - Дюзев, Райчев, Ненков и Шкумбата, Орлин Горанов, Рени, Кристина Димитрова, Роси Кирилова, Мария Грънчарова, Поли ГеноваПоли Генова Поли Пламенова Генова е българска поп певица, родена в гр.София, България. Поли пее от, Веселин МариновВеселин Маринов Веселин Маринов е български певец . Той е роден в град Полски Тръмбеш. Има шанса да завърши, Дичо, Графа, Комиците, Камен Воденичаров, Тончо Токмакчиев, Марта Вачкова, Краси Радков и Борис Солтарийски от “Шоуто на Слави”, LA TI DA, Бон-Бон, Николина Чакърдъкова, Венцислав Пенев, Сестри Валентинови, Ансамбъл “Българе” и Фолклорен ансамбъл “Чинари” представиха впечатляващо 3-часово шоу в препълнената зала. Организаторите разкриха, че всички приходи от продажбата на билети ще бъдат дарени за детето.



Междувременно продължава и съпътстващата благотворителна изложба за каузата на Кирчо в Двореца. Картини на малки творци от детска академия “Фюжън” са изложени в Централно фоайе, като всички приходи от тяхната продажба също ще отидат за лечение на Кирчо. Тя продължава до 7 януари.



ПОВЕЧЕ ЗА КИРЧО:
Историята на малкия Кирил Стоименов е болезнена и изпълнена с житейски препятствия и трудности, на които той и неговите родители успяват да устоят стоически, борейки се за излекуването на тяхното дете. Той страда от хидроцефалия, епилепсия, специфични разстройства на двигателнaта система и ихтиозис вулгарис (кожно заболяване). Кирчо се нуждае всеки месец от рехабилитационни процедури, медикаменти и ортопедични средства, които са непосилни.

Последвайте канала на

1999 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Bulgarin

2016.05.14 | 22:37

1
E tova sa istinski bulgari bravo

Добави коментар

Водещи новини