Белослава представя новия си албум ''Времето за мен си ти'' в НДК

  • 02 декември 2015 12:42

  • 1405
  • 0
Белослава представя новия си албум ''Времето за мен си ти'' в НДК
©

Концертът „Времето за мен си ти” на изключителната Белослава на 15 декември в Зала 3 на Националния дворец на културата (НДК).

Това ще бъде последният й концерт преди голямата премиера на четвъртия студиен албум на Белослава „Времето за мен си ти“, която ще бъде съпътствана от национално турне през пролетта на 2016 година.

На 15 декември публиката ще се срещне с изключителните музиканти Живко Петров - пиано, Димитър Семов - барабани, Димитър Карамфилов - контрабас, Росен Захариев-Роко - тромпет и перкусии, както и с невероятния глас на Елена Кокорска - вокали. Те ще бъдат до Белослава на сцената на празничния декемврийски концерт, предшестващ дългоочакваната премиера на новия й албум.

Концертът на Белослава ще бъде разделен условно на три части – арендби, диско и джаз. В първата участие ще вземат и специалните гости – най-добрият ни бийтбоксер SkilleR и Джоана Нуамеруе.

Аранжиментите за концерт са написани специално за случая от Живко Петров. Той е автор и на музиката в едноименния албум, а текстовете към песните в него са на самата Белослава.

Събитието е част от 29-ото издание на Новогодишния музикален фестивал, организиран от НДК.

Последвайте канала на

1405 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини