Родни знаменитости раздават автографи в Столичен куклен театър

  • 24 април 2015 11:32

  • 659
  • 0
Родни знаменитости раздават автографи в Столичен куклен театър
©

„Запознай се с мен” е най-новата кампания на Столичен куклен театър, която ще среща малките зрители с родни знаменитости.

Популярни лица от света на музиката, спорта, шоубизнеса и телевизионния екран ще гостуват на театъра всяка събота и ще се срещат с децата веднага след обедното представление в 12.00 ч.

Кампанията стартира този уикенд - 25 април, когато на сцената излиза победителят в X Factor Рафи. Освен че ще изпее любимото си парче, той ще се срещне с децата за да им разкаже за своето детство, любимите си приказки и лудориите, който е вършил като малък.

„Запознай се с мен” ще даде шанс на децата да видят на живо своите идоли, да се докоснат до тях, да им зададат въпросите, които искат, да си направят снимка или да получат автограф!

Кампанията продължава с гостуване на Поли ГеноваПоли Генова Поли Пламенова Генова е българска поп певица, родена в гр.София, България. Поли пее от на 2 май, следват популярните водещи Иван и Андрей и любимите спортисти на цяла България Кубрат и Тервел Пулеви.

Последвайте канала на

659 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини