Довечера: Незабравима нощ с музиката на Уитни Хюстън

  • 12 март 2015 11:14

  • 1129
  • 0
Довечера: Незабравима нощ с музиката на Уитни Хюстън
©

С „CODE: WHITNEY“ - Step by step - the night with Whitney“ парти лейбълът CODE, съвместно с бутиковият Culture Beat Club, дават старт на пролетния парти сезон в столицата.

Събитието, което ще се проведе довечера с начален час 22:00, е част от популярната поредица Studio 54, авторска концепция на продуцента Cvetelin Ivanov PJ. Интериорът на клуба ще бъде разнообразен, пресъздавайки дивите, бляскави години на златната ера на диското. Специални гости на „CODE: WHITNEY“ ще бъдат талантливите певици Зорница Славова и Маги Алексиева – MEY.

“Step by step” ще предложи на гостите свободата да изразят себе си, да бъдат вдъхновени да преживеят всяка строфа и акорд, докато се забавляват с творчеството на емблематичната за цяло едно поколение Уитни.

Парти-машината CODE и екипът на Cvetelin Ivanov PJ обещават големи дози диско вибрации и стойностната музика на култови артисти, като Майкъл Джексън, Blondie и Глория Гайнър. Зад пулта ще застане DJ EmO a.k.a EK, който ще се погрижи всички да танцуват с CODE както през 80-те! DJ Emo a.k.a. EK, един от най провокативните български DJ, изцяло отдал се на диско музиката и качествения звук. Подгответе се да танцувате до сутринта с незабравими парчета като “I wanna dance with somebody”,” Step by step “, “I will always love you”, “One Moment in Time” “It's Not Right but It's Okay”. Дрес-кодът на събитието са дънки и риза, а за всеки, който го спази, организаторите са подготвили много изненади.

Бижуто на вечерта ще бъдат талантливите Зорница Славова и Маги Алексиева – MEY, които обещават да заредят нощта с безброй позитивни емоции и силни певчески умения.

Зорница, която познаваме от „Гласът на България“, показва своя музикален талант още от 6 годишна, когато започва да свири на пиано. През 2015 година и предстой да издаде първия си самостоятелен сингъл, вдъхновен от jazz, RnB и Soul музиката.

Маги Алексиева или както е известна сред арт средите – MEY е предизвикателна млада дама с кадифен глас и безкрайна енергия на сцената. От петгодишна свири на пиано и пее. Завършва Поп и джаз пеене. Зад гърба си има участия в редица концерти и проекти, Джаз концерт с Врачанска Филхармония, реалити шоуто X-Factor и т.н. Един от най-силните световни джаз барабанисти – Пуджи Бел (свирил с Шака Кан, Ерика Баду, Маркъс Милър, Дейвид Бауи, Ал Жиро), я разпознава като най-подходящия глас за един от проектите си.

“CODE: WHITNEY” е първото от поредицата партита, носещи лейбъла Studio 54, които ще се случват всеки четвъртък в Culture Beat Club.
 

Последвайте канала на

1129 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини