Строят частен театър в НДК

  • 10 февруари 2015 21:02

  • 1167
  • 0
Строят частен театър в НДК
©

С четири предпремиери започва първият сезон на “Нов театър-НДК”, който в момента се строи в пасажа на НДК. Новината обяви на пресконференция режисьорът Бойко Илиев.

Официално той ще заработи на 9 март, а генералният директор - режисьорът Бойко Илиев, вече е готов с репертоара за целия месец. Той включва 40 представления.

Илиев е голям почитател на Моцарт и затова първото представление е “Амадеус” на Питър Шафър. Прави го за 4-и път и вече репетира с екипа на сцената. Местата за публиката са 160, което прави всяко представление ВИП.

По програма всеки петък и събота от 22:00 ч ще се играе нощен театър, през уикенда - куклени представления за деца, както и мюзикъли и опери.

“Театърът ще носи позитивни емоции, така че човек, като излезе от залата, да му се иска да живее, а не да бъде обруган”, каза Илиев.

Вчера заедно с артистичния мениджър Димитър Стефанов, актрисата Параскева Джукелова и изпълнителния директор на НДК Мирослав Боршош представиха програмата на театъра.

На пресконференцията присъства и певецът Михаил Белчев, който засега не е включен в програмата, но дойде, за да пожелае успех на новия театър.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1167 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини