Промоционалните билети за Parov Stelar Band на изчерпване

  • 03 септември 2014 14:24

  • 785
  • 0
Промоционалните билети за Parov Stelar Band на изчерпване
©

Остават два дни до изчерпването на промоционалните билети за концерта на Parov Stelar Band в България. До 5-ти септември всички фенове имат възможност да закупят билети на цена от 50лвв мрежата на Eventim. След това цената ще стане 60лв. Шоуто на австрийската група ще се състои на 3-ти октомври, 20.00 часа, зала Арена Армеец, по покана на Event Zone.

Точно след месец ще видим The Parov Stelar Band в пълен състав за най-грандизония им концерт у нас. Дори след стотици живи изпълнения, групата непрестанно експериментира със своята креативност и преминава границите на конвенционалната музика и изпълнение. Така всеки концерт е уникален и коренно различен от предишния. The Parov Stelar Band ще представят песните от последния си албум "Art of Sampling", синглите си "Clap Your Hands", "Тhe Invisible Girl", както и любими хитове като "Catgroove", "The Phantom" и "The Sun" на концерта в София.

Очаква ни незабравим октомври, в началото на който ще имаме невероятната възможност да преживеем вечер, изпълнена с позитивен заряд, много танци и страхотен суинг. В дните преди това, посланиците на vintage кулутрата - The Smugglers Collective, организират за нас редица партита –6ти, 20ти и 26ти септември са тематичните вечери, в които организаторите, заедно с талантливите диджеи са ни подготвили изненади, с които да подгреем концерта на Parov Stelar в София. Повече информация за партита търсете на www.eventzone.bg и в социалните мрежи.

3 октомври, 20ч., зала Арена Армеец!

Билети за концерта на Parov Stelar може да закупите в мрежата на Eventim.



 

Последвайте канала на

Борислава Борисова
785 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини